Open Closed

Authserver application OIDC problem at Azure Kubernetes Service deployment for Microservice Template #1846


0
ilker.sungur created
  • ABP Framework version: v4.3.3
  • UI type: MVC
  • DB provider: EF Core / Postgres
  • Microservice Template: Yes

We created a project with microservice commercial template and deployed project to Azure Kubernetes Services. All applications, services and gateways running with no error stand-alone. At authserver ui, user can successfully sign in. But, when backoffice application (management application created with MVC razor UI) trying to access authserver for authentication, request forwarded to authserver successfully and then with correct cridentials, authhentication completed successfully but when returning back to the backoffice web application (signin-oidc) there is no action and no redirect to the Backoffice web application. We contolled OIDC urls many times, and at local development environment it works successfully. There is no such error on IIS deployment. We did the OnApplicationInitialization code updates at AuthServerModule described the documentation: https://docs.abp.io/en/commercial/latest/startup-templates/microservice/applications#running-authserver-on-kubernates-pods Authserver and backoffice web application have SSL config.

How can we solve this problem?

Thanks for your help.


1 Answer(s)
  • 0
    gterdem created
    Support Team

    It is hard to say anything before checking the application logs. It may be related with ssl certificate or http/https mismatch.. Or it can simply be a redirect uri typo.

    Can you share the applications logs of authserver and web (backoffice) application?