Open Closed

Issue with Password Reset Links #4396


0
balessi75 created

ABP 5.2 Commercial / Blazor Server / EF / Non-Tiered w/Separated Identity Server

Hi, We deployed our application to Azure under the URL product-name.azurewebsites.net and the link sent to the password reset email worked just fine.

We then needed to change the target URL under Azure to changed-product-name.azurewebsites.net, so we modified appsettings.json accordingly and redeployed to azure. Everything seems to work fine under the new URL, except that the password reset link in the password reset email still points to the old/original URL that no longer exists.

I cannot seem to find why this is happening or where this is happening in the ABP framework. Nothing in our solution references the old URL anymore.

Any help is urgently needed. Thanks in advance...


2 Answer(s)
  • 0
    maliming created
    Support Team

    hi

    There is no cache URL in the code, it must be a configuration problem. Please check again.

    You can debug the application locally to check your configuration.

  • 0
    balessi75 created

    hi

    There is no cache URL in the code, it must be a configuration problem. Please check again.

    You can debug the application locally to check your configuration.

    Thanks @maliming, you were correct.

    The issue was related to the fact that there appears to be a bug in .NET were appsettings.{environment}.json deployments in Blazor fails when using anything other than ASPNETCORE_ENVIRONMENT equaling 'Development' or 'Production'.''

    https://github.com/dotnet/aspnetcore/issues/25152